3 szexpóz, amit mindketten ugyanúgy élveztek
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Ami neki szuper, az neked kényelmetlen, amit legszívesebben órákig csinálnál, attól másodpercek alatt fellövik a srác rakétáját. De akkor melyik a tökéletes póz?

https://services.maxima.hu/upload/images/56915/telihold-szex-cosmo-e1563362724200-927x465.jpg

Dear Doggy

A kutyapóz olyan, mint egy jó Zac Efron film – örökzöld és mindig van hozzá kedved. A pasi azért lelkesedik érte, mert tökéletes kilátás nyílik számára (főszerepben: TE), plusz ő diktálja a tempót, ami ugye a legtöbb srác számára felér egy orgazmussal. Te pedig mélyen magadban érezheted a szerszámát, és bármikor tovább fokozhatod a bulit egy kis ujjgyakorlattal.

Misszionárius 3.0

Egy klasszikus misszionárius menettől – ha jó ideje együtt vagytok – valószínűleg egyikőtök agya sem száll el. De ki mondta, hogy nem turbózhatjátok fel? Popsi a párna alá, lábak a srác nyakába, és mindkettőtök számára azonnal intenzívebb lesz az élmény. Ebben a pózban egyikőtöknek sem kell sokat küzdenie az orgazmusért – gondoltuk, szólunk…

Nyeregbe!

Ő kedvére lustálkodhat, te pedig úgy trükközhetsz odafenn, ahogy csak akarsz. Plusz nem csak a G-pontod kaphat a gyönyörből, de minden mást is stimulálhatsz, miközben a srácon munkálkodsz. Főleg, ha közvetlenül a finis előtt megemeled a csípőd, megtámasztod a kezed a srác lábszárán, és finoman megfeszíted a tested.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.