Nézd meg, mit bámult a világ 10 éve!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Ma pontosan 10 évvel ezelőtt jött ki a Toy Story 3 hivatalos előzetese, egy nappal korábban pedig a világ legédesebb kismacskájáról szóló videó hódított. Honnan tudjuk? Egyszerű!

A nosztalgia megítélése vegyes, egyesek képesek teljesen elmerülni a múltba vesző emlékek között, mások pedig úgy vélik, ami elmúlt, az elmúlt, tessék előre nézni. Bárhogy is, a nosztalgiára építő szolgáltatásoknak mindig sikere van, hiszen simán be tudnak gyűjteni annyi embert világszerte, akik boldogan révednek vissza valamilyen korábbi időszakba.

A YouTube Decade egy olyan weboldal, ami pont tíz évvel repít vissza az időben, és azt mutatja meg, mik voltak az adott nap legnézettebb feltöltései a videómegosztón. Több kategóriára bontva kapunk összeállítást, így láthatjuk a zenei, vicces, mozis, szórakoztató, politikai, valamint állatokkal, sporttal és játékokkal kapcsolatos aznapi nyertest.

https://services.maxima.hu/upload/images/54945/youtube.PNG

Forrás:youtubedecade.com

https://services.maxima.hu/upload/images/54945/468x60_3.jpg

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.