Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Ingyenes lett az egyik legjobb rajzolóprogram


Eddig csak egy in-app vásárlással volt teljes értékű az AutoDesk SketchBook, immáron azonban teljes mértékben ingyenessé vált az app.Az AutoDesk SketchBook Android és iOS rendszereken egyaránt az egyik legjobb rajzolóprogramnak számít. Különösen akkor praktikus, ha valaki táblagépen dolgozik vele, és digitális tolla (például Apple Pencil vagy Samsung S Toll) is van. A SketchBook rengeteg eszközt kínál, rétegeket is szerkeszt, hatalmas tudással rendelkezik.
A rajzokat akár tükrözni is képes, átalakításra alkalmas eszközöket kínál, én még appon belül is képes videók rögzítésére, ha valaki a haladását szeretné megmutatni a többieknek. Mindennek hála akkor is kiváló az app, ha valaki a YouTube-on népszerűsítené a tudását.

Az app letöltése már eddig is ingyenes volt, azonban a Pro eszközcsomag csak in-app vásárlás formájában volt elérhető, ahogyan a magasabb felbontás is. Mindezekért egyszeri, 2,99 dolláros díjat kellett fizetni.
Nemrég azonban az AutoDesk SketchBook teljesen ingyenessé vált, vagyis immáron minden prémium funkció elérhető benne, ingyenesen.

Forrás: pcworld.hu 
 
EGYPERCES - ÉRDEKES HONLAPOK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.