Annyian regisztrálnak az anti-Facebookra, mintha nem lenne holnap
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Már a 200 ezret is átlépte a felhasználók száma, pedig még valójában el sem indult a Wikipedia alapító közösségi oldala.

WT:Social néven új közösségi oldalt indított a Wikipediáért is felelős Jimmy Wales. A szolgáltatás célja az ötletgazda szerint az, hogy ellenőrzött forrásból származó információkat oszthassanak meg rajta a felhasználók, akiknek nem kell tartaniuk az álhírek mellett sem az adataik hanyag kezelésétől, sem a reklámoktól. A WT:Social használata teljesen ingyenes, és bevételt kizárólag önkéntes adományokból szereznek, amit a Wikipediához hasonlóan teljes egészében a működtetésbe forgatnak vissza.

Mindössze néhány napja él az oldal, máris túllépte a 200 ezer regisztrált felhasználót.
Persze ez még messze van a Facebook kétmilliárd feletti felhasználói bázisától, de annak fényében szép eredmény, hogy az általunk is kipróbált friss oldalon még nem is lehet a regisztráción kívül semmit csinálni, mivel egy bizonyos kritikus tömeg eléréséig csak egy várólistára kerülünk. Ennél többet csak azok tudnak ténylegesn csinálni a WT:Social felületén, akik már valamilyen adománnyal segítették a fejlesztést.

https://services.maxima.hu/upload/images/30885/WT_social.PNG

Forrás:pcworld.hu


EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.