MIK A LEGJOBB C-VITAMIN FORRÁSOK?
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A C-VITAMIN AZ EGYIK LEGSZÜKSÉGESEBB VITAMINUNK, AMIT – A TÖBBI ÉLŐLÉNNYEL ELLENTÉTBEN – SZERVEZETÜNK NEM TUD ELŐÁLLÍTANI, ÍGY SAJÁT MAGUNKNAK KELL GONDOSKODNI A MEGFELELŐ PÓTLÁSRÓL. A VITAMINKÉSZÍTMÉNYEK HELYETT VÁLASZD TE IS INKÁBB TERMÉSZETES FORRÁSAIT.

CSIPKEBOGYÓ

Hazánk legnépszerűbb C-vitamin forrása a csipkebogyó. Nem csak hemzseg a vitamintól, de emellett nagyon ízletes, könnyen hozzáférhető növényről van szó. Ősszel bárki szedhet a bokrokról, hiszen rengeteg növény él szabadon. Ha lemaradtál a csipkebogyó-szüretről, nem kell elkeseredned, gyógyszertárakban is beszerezhetőek a szárított gyümölcsök. Ilyenkor télen különösen ajánlott a csipkebogyótea mindennapos fogyasztása.

HOMOKTÖVIS

A homoktövis hazánk legmagasabb C-vitamin tartalmával rendelkező növénye. Valóságos vitaminbomba, és már napi két pohár homoktövislé megfelelő védelmet ad a szervezet számára, még az ilyen vírusokkal, fertőzésekkel teli időszakban is. Szokj rá te is, hogy minél egészségesebb és fittebb maradj.

PAPRIKA

Magyar emberként téged sem érhet meglepetésképpen, hogy a paprika fogyasztása kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen tele van C-vitaminnal. Ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin hasznosuljon a szervezetedben, fontos, hogy nyersen fogyaszd. A zöld és a piros paprika egyaránt szuper C-vitamin forrás, egyél többet belőle te is!

https://services.maxima.hu/upload/images/58138/gyum1.jpg

ÁFONYA

Ha ettél már friss áfonyát, akkor valószínűleg már a gyümölcs nevének hallatán is szó szerint összefut a nyál a szádban. Ez a fanyar, savanykás íz miatt történik, ami pedig a benne rejlő sok-sok C-vitaminnak köszönhető. A fekete és vörös áfonyában van a legtöbb, ezért fogyassz belőlük minél többet. Ha nyersen nem jutsz hozzá, aszalva bármikor megtalálod a boltok polcain.

SAVANYÚ KÁPOSZTA

A savanyú káposzta akkor hat legpozitívabban az immunrendszerre, ha savanyított formájában, nem túlfőzve fogyasztod. A kismamák kedvence, ami nem csoda, hiszen a benne lévő vitamintartalom különösen fontos a számukra. Nem csak C-vitamin tartalmának köszönhető, hogy támogatja a szervezet ellenálló képességét, hanem probiotikum-tartalma is jelentős.

FEKETE RIBIZLI

Ez a savanykás ízű gyümölcs egyre nagyobb népszerűségnek örvend már csak a magas vitamintartalma miatt is. Érdemes minél többet enni belőle, hiszen kiváló C-vitamin forrás, és mindemellett rendkívül finom ízű gyümölcs is. Még sosem ettél? Itt az ideje, hogy megkóstold. Garantáltan függővé válsz tőle.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.