Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Így előzhetjük meg a megfázást és az influenzát természetes módon


Az ősz szépen lassan bekúszott az életünkbe, az éjszakák igencsak hidegek és a nappali napsütés sem olyan meleg már, hogy egy szál pólóban élvezzük. A hőmérséklet csökkenése pedig magában rejti annak veszélyét, hogy megfázunk, ráadásul az influenzaszezon is lassan megérkezik. Érdemes felkészülni és megelőzni az őszi, téli megbetegedéseket. Mutatunk néhány szuper módszert: így előzhetjük meg a megfázást és az influenzát természetes módon.


Alvás
A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, az elegendő pihenés fontos az immunrendszerünk hatékony működéséhez. Azok az emberek, akik krónikus fáradságban szenvednek, fogékonyabbak a betegségekre.

Testmozgás
A rendszeres testmozgás és az immunrendszerünk erőssége között is kapcsolat van – az előbbi erősíti az utóbbit. A fizikai aktivitás segítheti a baktériumok kiürítését a tüdőnkből és a légutainkból, így csökkenhet az influenzás megbetegedés kialakulásának esélye.

Kézmosás
A kézmosás minden évszakban fontos, sokféle fertőzéstől megvédhet bennünket, ha rendszeresen, alaposan megmossuk a kezünket – például az influenzától is.

Étkezés
A megfelelő étkezés fontos a különböző betegségek megelőzése szempontjából is. Bizonyos élelmiszerek, mint például a fokhagyma, a hagymafélék, a citrusfélék és a hal is jó, ha az étrendünkben szerepel ahhoz, hogy megerősítsük a szervezetünket és elkerülhessük az influenzát.

Az influenza első tünetei alkalmával fontos, hogy felkeressük az orvosunkat és minél hamarabb elkezdjük a megfelelő kezelést. De ha felkészítjük a szervezetünket az influenzaszezonra és elég erős az immunrendszerünk, nagy eséllyel elkerülhetjük a kellemetlenségeket.

Forrás: ridikul.hu
 
 
EGYPERCES - EGÉSZSÉG ÉS FITNESS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.