Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Újra hódít a Rockabilly-stílus


Napjainkban (szerencsére) a pin up-hoz hasonlóan, a rockabilly stílus is reneszánszát éli. Amellett, hogy egyre több hölgy tetováltatja magát, egyre több leányzó hord vintage, pin-up vagy rockabilly stílusú ruhákat és kiegészítőket. Ami engem illet, nekem nagyon bejönnek ezek a stílusok. Csak is buzdítani tudok minden vállalkozó kedvű hölgyet, hogy bővítse a ruhatárát e téren!

A vintage, rockabilly és pin-up stílusirányzatok talán az egyedüliek, melyek lassan 100 éve töretlenül részét képezik a divatnak, hol kisebb, hol nagyobb effektivitással és változásokkal. Az öltözködési stílus megihletője, legkiemelkedőbb alakja a rock and roll királya, Elvis Presley volt. Presley zenéje hatással volt egyaránt a női- és férfi divatra is. Az imént felsorolt öltözködési stílusjegyek mind, mind hozzá tartoztak a korszak divatjához, melyek az 1980-as, '90-es évek óta ismét virág korát élik. Sőt, napjainkban talán még inkább, mint valaha.

A Rockabilly-stílus legfőbb jellemzői: tupírozott frufru, rövid haj, szűk farmer nadrág, bő- vagy éppen ceruza szoknya, erősen rúzsozott ajak, pettyes ing, piros pozsgás arc, csücsörítő ajkak, dekoltázs, neccharisnya, masni a hajban, magassarkú cipellők, tetoválások.Forrás: hatso-sor-kozepe.blog.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.