Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Tavaszi szépségmegújulás 3 lépésben


A szépségtrendek nem arról szólnak, hogy ha kell, ha nem, magadra erőltess valamilyen kencét. Sokkal inkább segítő kezek, amik utat mutatnak a harsogó beautyvilágban, miközben egy sereg hasznos tippel látnak el, amikkel javíthatsz arcbőröd egészségén, és ötleteket adnak, miként tudod felfrissíteni szépségedet.

A következő három lépés mindegyike egy-egy meghatározó beautytrenden alapul, amelyeket az iparági nagyokosok az év legnépszerűbb irányzatainak kiáltottak ki, mi pedig bemutatjuk, hogyan tudod őket a javadra fordítani, sőt, még tippeket is adunk, mindezt mivel érheted el.

1. lépés: kicsattanóan egészséges arcbőr


Pofonegyszerűnek hangzik, de nem az, pedig a szépségguruk is tudják, egy jó smink elkészítésének
0. lépése a tiszta, ragyogó arcbőr. A tél végén amúgy is szükségünk vagy egy kis extra löketre, hogy fakó színünket valami üdítő variánssá változtassuk, ehhez pedig jól jön, ha arckrémünk mellé beiktatunk néhány pluszápolót: lehet ez arcmaszk vagy szérum is, lényeg, hogy rendszeresen használjunk a bőrtípusunknak megfelelőt. Ha mindez megvan, jöhet a könnyed, abszolút természetes smink: pici korrektor, némi alapozó vagy púder – de csak finoman! – és minimális színezés.

2. lépés: élénkítő pirosító
Ennél egy picit tovább is mehetünk, ha kihasználjuk a pirosítók idei népszerűségrobbanását. Bizony, 2018-ban az első számú arcárnyaló már nem a kontúrozás. Ha ritkán használtuk eddig őket, érdemes letesztelni, melyik árnyalat illik hozzánk a leginkább, aztán szabad a pálya: mehet az orcára, de kísérletezgethetünk vele még a szemhéjunkon is, ha már egyszer a rózsás árnyalatok szemfestékként is menők. A pirosítóval tehát remekül fokozhatjuk kicsattanóan egészséges arcbőrünk szépségét, de ne feledjük, egy jó arckrém, 30 felett pedig egy hatásos ráncmegelőző, ápoló készítmény sem árt, hogy a hangsúly a jó irányba tolódjon.

3. lépés: élénk szemsmink


A szemsminkek terén a jó idő beköszöntével népszerűek lesznek az élénk árnyalatok. Egy hangsúlyos szemsmink elkészítéséhez mindenekelőtt gondoskodjunk a szemkörnyék ápolásáról. Egy jóféle szemránckrém például áldásos lehet, hiszen segítségével nemcsak megelőzhető a szarkalábak tipegése, de a meglévők is halványíthatók, amivel a sminkelés is egyszerűbb lesz, a korrektor és alapozó nem fog csúnyán beleülni picinyke barázdáinkba. A sminkajánlás szerint erre jöhetnek a szépen pigmentált pasztellek, de akár a neonszínekkel is kísérletezgethetünk, miután pedig a sárgától a lilán át a zöldig minden menő, még bőrszínünknek megfelelőt is találhatunk.

Forrás: nlc.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.