Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Őszi-téli divatbakik, amiket el kell kerülnöd, ha stílusos akarsz lenni


Szeretnél stílusos lenni az őszi-téli szezonban is? Van néhány olyan divatbaki, amit a legtöbb nő elkövet ebben a szezonban! Ezeket érdemes elkerülnöd, ha divatos akarsz lenni!Az idei őszi-téli szezon rengeteg meglepetést hoz a divat szerelmeseinek, de mivel tudjuk, hogy a trendek folyamatosan változnak, így ami tegnap még stílusos volt, az ma már cikinek számít. Nem csupán arra érdemes az évszakváltáskor figyelni, hogy melyek azok a trendek, amik újdonságként szolgálnak számunkra, hanem abba is érdemes mélyen beleásni magunkat, hogy a leköszönő trendek között miket találhatunk meg az új szezonban.

Van néhány olyan őszi-téli divatbaki, amire hajlamosak vagyunk nem megfelelően odafigyelni, pedig aki ezeket elköveti, az az idei szezonban nem lesz igazán stílusos!

Túlméretezett ruhadarabokat viselsz

Leginkább a molett nőknél okoz problémát az, hogy az őszi-téli időszak eljövetelével túlméretezett ruhákban rejtik el az alakjukat, mivel azt hiszik, hogy ezzel optikailag karcsúsítják magukat, pedig éppen ellenkezőleg! A túl nagy ruhadarabok csak szélesebbnek mutatnak! Ha molettként szeretnél csinosan öltözködni az őszi-téli szezonban, akkor mindenképp ismerd meg a Wannabee molett divat oldalát, ahol csinos és nőies ruhadarabok várják a telt hölgyeket.

Csak a kényelemre fókuszálsz


A hideg idő miatt nem szabad csupán arra koncentrálnod, hogy ne fázz meg, és kényelmesen öltözködj, hiszen manapság már léteznek olyan ruhadarabok, amik melegen tartanak, de egyben csinosak is. Érdemes megismerned a rétegezés művészetét is, így nem fogsz fázni a hideg napokon sem.

Túl nyárias ruhadarabokat viselsz

Nagy hiba, ha az őszi-téli szezonban még mindig a nyárias ruháidat viseled. Persze itt nem a pólókra gondolunk, csupán arra figyelj, hogy az élénk színű ruhadarabok, illetve a nyárias, könnyű anyagú ruhák kerüljenek a szekrény mélyére a következő nyári időszakig.

Rövid felsővel viseled a cicanadrágot


A cicanadrágra mindenképp úgy kell gondolnod, mint egy vastag harisnyára, és úgy is viseld. Tehát ne vegyél fel hozzá rövid felsőt, hiszen nagyon előnytelen lesz a végeredmény.

Haspólót viselsz

Nem túl szerencsés haspólót viselned az őszi-téli szezonban, hiszen egyrészt könnyedén felfázhatsz, ráadásul elég közönséges lehet az összeállításod. A haspólót tartsd meg inkább a nyári szezonra, de akkor is csak magas derekú alsórésszel!

Forrás:divatesstilus.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.