Mutatjuk a tavasz legdivatosabb egészruháit 8 ezer forint alatt: nőiesek, és formálják az alakot
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az egészruha minden évszakban praktikus és nagyon csinos választás. Tavasszal akár torna- vagy sportcipővel, akár magas sarkúval is viselheted őket az alkalomtól, illetve a kedvedtől függően.

Tavaszi egészruhák körképe

Szokásos módon a legnagyobb slágerek az apró virágokkal díszített változatok, de a blézer-, illetve farmerruhák is hódítanak idén. Ráadásul előtérbe kerülnek az olyan szabások, melyek szépen kiemelik a derekat, mégsem feszülnek túlságosan a testre. Összegyűjtöttünk néhány nem túl drága, 8 ezer forint alatti darabot, melyeket akár online is beszerezhetsz: ezek a tavasz legnőiesebb, legdivatosabb ruhái.

https://services.maxima.hu/upload/images/57602/ruha_1.jpg
A virágminta idén is hódít, organza- és tüllanyagú ruhákon pedig még szebb. Ez a romantikus és nőies, derékban húzott darab a Mohitóban 5995 forint.
https://services.maxima.hu/upload/images/57602/ruha_2.jpg
Az utility stílus nagyon menő lesz egész évben, és nemcsak overallban vagy nadrágban, hanem egészruhában is. Ez a drapp darab laza, de csinos is egyben. A H&M-ben 5995 forintért szerezheted be.
https://services.maxima.hu/upload/images/57602/ruha_3.jpg
Szintén nagy kedvencek lesznek a pliszírozott szoknyarészű ruhák. Ez a halványzöld változat bájos, sikkes és elegáns, a Reservedben pedig 7995 forintért a tiéd is lehet.
https://services.maxima.hu/upload/images/57602/ruha_4.jpg
A húzott, fodros hatású darabok szintén slágerek a szezonban. Érdemes olyat választani, ami felül szűk, és csak deréktól bővül, hogy ne szélesítse, hanem karcsúsítsa az alakot. Ez a halvány okkerszínű darab a Stradivariusban 5995 forint.
Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.