Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Mit vegyél fel, ha esküvőre mész?


Biztosan te is már ezerszer hallottad, mit szabad és mit tilos viselni egy esküvőn, de ez még nem jelenti azt, hogy kizárásos alapon rögtön meg is van a tökéletes outfit. Olyan ruha kell, amiben jól érzed magad, ami kényelmes, és még a kísérőd szettjéhez is passzol – az alábbi inspirációk között biztosan te is megtalálod a kedvenced!Crop és maxi

Egy elegáns crop top és egy légies maxi szoknya szinte minden alkalomra tökéletes választás, így egy
esküvőn is abszolút megállja a helyét. Ráadásul az a legjobb benne, hogy magassarkúval és lapos cipővel is szuper, így a lagziban bátran átveheted a sarudat a hajnalig tartó tánchoz.
Tipp: Válassz egy elegáns csipke felsőt és egy finom anyagú, földig érő szoknyát!

Virágozd be!

A virágmintával sosem lehet mellélőni. Az esküvő is telis-tele lesz csodaszép virágokkal, miért ne viselj te is magadon néhányat? A fazon és a szín kiválasztásánál azért légy óvatos – vedd figyelembe a
hajszínedet, valamint a bőrtónusodat is. Azt javasoljuk, hogy egy keményebb anyagú, A-vonalú, mell alatt meghúzott fazont válassz, hiszen ez a vacsorához és a tánchoz is tökéletes lesz!

Izgalmas minták

A klasszikus minták mindig bevethetőek. Idén ráadásul egy kis csavart is vihetsz az outfitedbe azzal, hogy mixeled a csíkosat, a kockásat vagy a többi geometrikus mintát, ilyenkor azonban a színek összhatására mindenképp figyelj! Ha világos ruhát választottál, érdemes hozzá vidám színű cipőt és egy passzoló clutchot párosítani – persze a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

A fekete sem feltétlenül tilos!


Bár manapság már gyakran előfordul, hogy az esküvőkön feketét is viselnek a vendégek, azért egy tetőtől talpig fekete outfitet mégsem javasolnánk. Ha mégis ez a te színed, és ebben érzed magad a legjobban, válassz olyan darabot, ami anyagában, mintájában vagy fazonjában különleges és vidám.

Elegáns nadrág

Bár a legtutibb esküvői outfit egy csinos, mégis visszafogott ruha, ha te mégis inkább nadrág párti vagy, ne izgulj, még a legnagyobb melegben is kényelmes és elegáns szettet állíthatsz össze egy jól megválasztott fazonnal. Idén a boka fölött elvágott, bővebb fazonú nadrágokat javasoljuk, passzoló magassarkúval – sajnos ebben az esetben a saru nem játszik –, és egy elegáns, betűrt felsővel vagy crop toppal!

Forrás: bien.hu
 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.