Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Milyen színek mutatnak igazán jól együtt? A stylist most elárulja!


Vannak, akik a visszafogott pasztellszíneket, vannak, akik az élénkebb árnyalatokat, és vannak olyanok is, akik kifejezetten a fekete, fehér, szürke tónusokat favorizálják jobban. Fontosnak tartom, hogy olyan színeket válasszunk magunknak, amelyek előnyösek számunkra, és mindeközben még a személyiségünkhöz is közel állnak, így biztosan magabiztosan fogjuk tudni viselni is.


A színek öltöztethetnek, de ugyanakkor, ha rosszul válogatunk, nagyon előnytelenül is állhatnak számunkra. Érdemes szem előtt tartani azokat a kulcsgondolatokat is, miszerint olyan árnyalatokat hordjunk, amelyek nem sápasztanak, vagy éppen öregítenek bennünket, hanem nagyon harmonikusak a színeinkkel, vagy éppen feldobjuk velük a megjelenésünket.

Ha tudjuk, hogy milyen színek és azoknak milyen árnyalatai állnak igazán jól számunkra, akkor már egy szinttel feljebb léptünk, viszont az sem mindegy, hogy egy adott árnyalatú ruhadarabot milyen más színnel, vagy színekkel társítunk.

Általános szabály, miszerint három színnél többet egyszerre ne viseljünk magunkon (ezt természetesen nem szükséges minden esetben ennyire komolyan venni, de ha biztosra szeretnénk menni, akkor mindenképpen erre az elgondolásra építhetünk).

Forrás: bien.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.