Ezek lesznek 2020 legdivatosabb frizurái: a legnőiesebb fazonokat mutatjuk
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az idei divat hívószava a nőiesség. Sorra vesszük a rövid, félhosszú és hosszú fazonokat is.

https://services.maxima.hu/upload/images/56380/haj_202001_1.jpg

Az év kezdete sokak számára a megújulásról szól. A különböző fogadalmak mellett pedig szintén jó néhányan elhatározzák azt is, hogy egy kissé a stílusukat is átalakítják. Például pár új ruhával vagy egy nagyobb frizuraváltással.

Ha a 2020-as évet te is új külsővel szeretnéd indítani, akkor a következő fazonok remek inspirációként szolgálhatnak, hiszen nemcsak nőiesek, de ezek lesznek a legdivatosabb vágások is idén.

A legdivatosabb frizurák 2020-ban

A bob és a long bob tovább hódít, de a lágy esésű, természetes hatású, illetve kifelé szárított hajak szintén nagy kedvencek lesznek. A tépett mellett az aszimmetrikus fazonok is a trendlista élére kerültek, megidézve kissé a ’90-es éveket. Ötletadó képeken mutatjuk, milyen frizurák közül érdemes választanod idén: legyen szó rövid, félhosszú vagy hosszú tincsekről, ezek között biztosan megtalálod majd a kedvencedet.

https://services.maxima.hu/upload/images/56380/haj_202001_2.jpg
A pixie-fazonok közül a fent kócos hatású, frufruval kiegészített változatok lesznek a legsikkesebbek. Szépen nyújtják az arcot, és vékony szálú hajból is jól mutatnak.
https://services.maxima.hu/upload/images/56380/haj_202001_3.jpg
A másik nagy kedvenc az aszimmetrikus pixie lesz, méghozzá hosszú, oldalra fésült frufruval. Nemcsak dögös, de az arcvonásokat is lágyítja, ezért szögletes és kerek fejformához is kitűnő választás.
https://services.maxima.hu/upload/images/56380/haj_202001_4.jpg
Az éles vágásokkal tépett hosszabb bob is nagy kedvenc lesz. Akkor a legsikkesebb, ha középen elválasztott, lágy esésű frufruval párosítod.
https://services.maxima.hu/upload/images/56380/haj_202001_5.jpg
A gyönyörű göndör tincseknél felejtsd el a hajvasalót. A bongyor frizura minél rakoncátlanabb, annál divatosabb idén. Egy jó vágással viszont kissé megzabolázhatod: ritkíttasd meg picit az alját, az oldalát, és kérj hosszabb, oldalra álló frufrut.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.