Ezek a nyár legdivatosabb farmerei: nőies, online beszerezhető darabokat mutatunk
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Divatos, nőies, nyári farmereket gyűjtöttünk össze árakkal, online lelőhelyekkel.

Szinte hihetetlen, de néhány hét múlva itt a nyár, ezért ha szeretnél beszerezni néhány új darabot a forró hónapokra, itt az ideje körülnézned.

Szerencsére nem is kell kimozdulnod ahhoz, hogy megvásárold a legtrendibb ruhákat. A webshopokban bőven találsz rendelhető újdonságokat, a mérettáblázatok pedig segítenek eldönteni, hányasat vegyél abból, amit kiszemeltél. És akkor se aggódj, ha nem lett jó a méret, hiszen a megbízható, ismert online üzletekben mindig van visszaküldési lehetőség.

Divatos nyári farmerek körképe

Ha új farmerra vágynál, akkor érdemes most a bővebb, culotte, gömb vagy boyfriend fazonokra szavaznod, ezek ugyanis az idei szezon legnagyobb kedvencei. Persze a skinny nadrágok sem mentek ki a divatból, és a trapéz szabás, valamint a szaggatott darabok is újra megjelentek. Körülnéztünk a netes kínálatban, és összegyűjtöttük a legdivatosabb farmerokat, hogy könnyebb legyen választanod.

https://services.maxima.hu/upload/images/58635/farmer_1.jpg
A Reserved derékban kissé húzott, enyhén gömb fazonú nadrágja karcsúsítja a derekat, és szépen kiemeli a csípőt. Még a fiús alkatot is nőiesebbé teszi. 6995 forintért rendelheted meg.
https://services.maxima.hu/upload/images/58635/farmer_2.jpg
A culotte nadrág szintén karcsúnak mutatja a derekat, és nagyon nőies hatást kelt. Az idén extra divatos darabot a Stradivariusban 6995 forintért vásárolhatod meg.
https://services.maxima.hu/upload/images/58635/farmer_3.jpg
A skinny farmerok terén most a világosabb árnyalatok hódítanak. A Bershka push-up darabja extra formás popsit varázsol, és már 6995 forintért a tiéd lehet.
https://services.maxima.hu/upload/images/58635/farmer_4.jpg
A kötős paperbag fazonok idén nyáron farmerban is nagyon divatosak. Ez a karcsúsító, nőies darab a Bershkában 8995 forint.
https://services.maxima.hu/upload/images/58635/farmer_5.jpg
Ha pedig egy egyenes szárú nadrágra vágynál, válaszd a H&M vintage-hatású, szaggatott darabját. 9995 forintért rendelheted meg.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.