Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Dobd fel a mindennapokat szivárvány hajjal!


A 2000-es évek elejétől óriási, és állandó trend a színes haj. 10 évvel ezelőtt az EMO stílus kedvelői használtak előszeretettel önkifejezésükhöz hajszínezőket, de a rockereknél is állandóan visszatérő motívum. Napjainkra nem csak bizonyos zenei stílus irányzatok kedvelői alkalmazhatják, hanem lényegében bárki. Már nem meghökkentő, és egy szolidabb változatot akár a mindennapokban is használhatunk. Azonban ha nem szeretnél végleges változást, csak alkalmakra használnád ennek a trendnek az előnyeit, a hajszínezők különböző változatait neked találták ki. Mutatjuk mi közül választhatsz.

Főleg fiatal felnőtt korunkban szeretünk extrém kiegészítőket használni, hogy minél jobban kifejezhessük magunkat, érzéseinket, vagy esetleg lázadásunkat a világ, és az iskolai rendszer ellen. Manapság azonban már nem csak ilyen jelentéseket hordoz. A különböző színek ma már divatossá váltak mindenki számára. Már nem sokkolnak a színes hajak, éppen ezért bátran alkalmazhatod őket akár a mindennapokban is, anélkül, hogy érettebb társaidtól negatív megítélést kapnál. Önkifejezés, mert még mindig nagyon egyedinek számítanak az ilyen hajkoronák, azonban számos lehetőség áll rendelkezésedre, hogy ne csak hosszú távú döntésként gondolj rá. Különösen jó ebben a stílusban, hogy az aktuális szettjeinket korlátlanul kombinálhatjuk. Különleges kiegészítője lehet ruháinknak, és biztosan nem fogunk elveszni a tömegben. A merészebb hangsúlyosabb színeket péntek esti bulikra, vagy fesztiválokra tökéletesen használhatjuk, míg a paszteles, halványabb árnyalatok tökéletesen feldobják a hétköznapokat.

A hajfesték gyártók is hamar rájöttek a 2010-es évek elején ebben a trendben rejlő lehetőségekre, így évről évre új fajta, és színkombinációjú festékeket dobtak piacra. Eleinte nagyon drágák voltak az egy napig a hajon maradó színezők, azonban ma már bárki számára elérhetőek a drogériák polcain 1000-2000 Ft-os áron. Az elmúlt években sokat fejlesztették ezeket a termékeket, míg végül ma már minden hajtípusra, és hajtónusra elérhetőek termékek. Az igényfelméréseknek, és fejlesztéseknek köszönhetően ma már olyan darabokat is találhatunk, melyek a haj tartós festésének következtében létrejövő lenövéseket hivatottak eltakarni, helyre hozni, amíg el nem jutunk egy újabb festésre a fodrászunkhoz. Ezekkel az eszközökkel garantált, az igényes, jó megjelenés, ezért érdemes használni ezeket a hajszínezőket a mindennapokban is. Ahhoz, hogy megtaláld a tökéleteset számodra összeszedtük, hogy milyen fajta hajszínezők állnak a rendelkezésedre az itthoni drogériás boltok polcain. Merj merész lenni, és több színt, több fajta felvitelt kipróbálni. Ne habozz, merj variálni az árnyalatokban, és garantáltan felejthetetlen külsőt alkothatsz, csak a kreativitásod szabhat határt, és a merészséged.Mielőtt azonban nekifogsz, mindenképpen tarts be egy szabályt. A hajszínezők igénybe vehetik a hajadat, főleg a vékonyszálú hajkoronával rendelkezőknek van okuk aggodalomra. Mivel enyhén szárító hatásúak ezek a termékek, ezért fontos, hogy előtte, és használat után mindenképpen gondoskodj a hajad ápolásáról. Könnyedén megelőzheted a roncsolódást, ha tápláló hajpakolást használsz, mellyel regenerálhatod a vékony, igénybe vett hajszálakat. Így lényegében észre sem fogod venni, hogy a terméket használtad, és biztonságosan alkalmazhatod a mindennapokban is.

Forrás: divatesstilus.hu

 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.