AZ EGYSZERŰ FELSŐ IS NŐIES LESZ, HA PUFFOS AZ UJJA: ÖSSZESZEDTÜK A LEGJOBB DARABOKAT ÁRRAL, LELŐHELLYEL
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A puffos ujj tavaly óta újra divatban van, de idén nyáron határozottan slágerdarab volt. Úgy tűnik, úgy döntött, ősszel sem megy sehova, aminek egyértelműen csak örülni lehet. Bár igazi retró darab, a tervezők sokkal modernebb, letisztultabb darabokat is piacra dobtak, amik csak hangulatukban idézik a ’80-as éveket.

A puffos ujj soha nem volt még ilyen divatos


A puffos ujjnak ugyanis többféle változata is lehet, így mindenki találhat a stílusához passzolót. Nagyon autentikusak a hatalmas, puffos vállrésszel megáldott darabok, de ezen kívül találni olyanokat is, amiknek az egész ujja bő, és csuklóban, esetleg könyékben szűkül. Előbbi fazonok leginkább önmagukban, utóbbiak pedig az ujj bőségétől függően más ruhadarabokkal is párosíthatók.

Ugyanakkor érdemes megmutatni, ha már ilyen felsőnk van, úgyhogy használd ki még a jóidőt, amíg nem kell ezernyi réteg ruhába burkolózni. Szerencsére nemcsak blúz, de pulóver formájában is találkozhatsz vele, ami igazi nyerő darab a hűvösebb napokon.

Még egy nagy előnye a puffos ujjnak, hogy szélesebbnek mutatja a vállakat, ezáltal a derék sokkal karcsúbbnak tűnik. Mutatjuk a tippet, hol szerezhetsz be ilyen felsőt, ne hagyd ki, mert nagyon különlegessé, sikkessé és nőiessé teszi majd a szetted!

https://services.maxima.hu/upload/images/30882/stradivarius-6995.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/30882/reserved-6995.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/30882/zara-5595-puffos.jpg

Forrás:retikul.hu

https://services.maxima.hu/upload/images/30882/468x60_3.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.