Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
A legszebb divatszínek 2018 őszére


Ahogy közeledik az ősz, vágyni kezdünk a testesebb, izzóbb árnyalatok, a puha színek után. Szerencsére a trendelőrejelzéseket már hónapokkal ezelőtt felvázolták a szakemberek, így nekünk csak annyi a dolgunk, hogy válasszuk ki a kedvenc árnyalatunkat.

A piros körte aromája
A Pantone által javasolt őszi trendszínek közül a Red Pear („piros körte”) árnyalat az egyik kedvencünk. Igazából nevezhetjük bárhogy, benne van az őszi levelek izzása, a testes vörösbor árnyalata.


Pipacskirálynő
Az ősz nem a komorságról, hanem az izzó árnyalatokról szól. A Pantone által javasolt Valiant Poppy (azaz a pipacspirosnál is pirosabb árnyalat) sokak számára túl merésznek tűnhet, pedig itthon sokan viselhetnék. A legtöbb magyar nő ugyanis a tél színtípusba tartozik, nekik pedig kifejezetten izgalmasak ezek az izzó színek.

Ha a pipacspiros inkább narancs felé hajlik, akkor az élénk tavasz típusú hölgyek is királynőien érezhetik magukat benne.


A Sargasso-tenger kékje
Létezik egy tenger a Földön, valahol az Észak-Atlanti-óceán közepén, amelynek nincsen partja. A Sargasso-tenger ihlette az ősz jolly joker árnyalatát, ezt a bámulatos sötétkéket. Sokan azt hiszik, a fekete az, ami mindenhez passzol, pedig valójában a sötétkékkel nem lehet igazán bakot lőni.


Kvézálzöld
Közép-Amerikában él egy madár, Guatemala nemzeti jelképe, amely szerepel a zászlón és a címeren is. Itthon ugyan nem ismerjük, csak a Pantone színmesterei miatt, akik erről az állatról nevezték el az egyik legszebb őszi árnyalatot, a fenséges kvézálzöldet.


A szürke csendje
Az intenzív árnyalatok mellett természetesen jelen vannak a visszafogottabb színek is. A Quiet Grey („csendes szürke”) nevű árnyalat az egyik legkönnyebben illeszthető be a ruhatárunkba, ha hideg színtípusba tartozunk. Valójában nem kelt nagy feltűnést, hűvös ellenpontja az izzó árnyalatoknak, egy biztos pont, ahol megnyugszik kicsit a szemünk.


Forrás: ridikul.hu
 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.