A legjobb szemhéjpúder-paletták 3500 Ft alatt
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Mesés nude szemfestékszetteket mutatunk, ha meglepnéd magad valami széppel. Szívesen.

Szemhéjfestékből sosem elég, és a léleksimogató nude árnyalatok végtelen számú variációban kombinálhatók. Halványabb és sötétebb, matt és fényes, épp csak fedő és erősen pigmentált natúr színek – ha van egy (két) jó palettád, rengetegféle sminket készíthetsz magadnak! És képzeld, abszolút elérhető áron igazi gyönyörűségekre bukkanhatsz!

https://services.maxima.hu/upload/images/58978/festek1.png
Maybelline New York The City Mini szemhéjpúder paletta (Downtown Sunrise) 3199 Ft A 6 erősen pigmentált árnyalattal abszolút natúr, természetesen fénylő és üdén ragyogó make-upot is varázsolhatsz. A rózsaszínek egyszerűen csodásak! (drogériák, hipermarketek)
https://services.maxima.hu/upload/images/58978/festek2.png
Essence Bronzed This Way! Szemhéjpúder-paletta 3099 Ft A bronz és réz tónusokban pompázó metálosan csillogó árnyalatokat önmagukban, a matt színekre rétegezve, vagy highlighterként a szemöldökcsontra, a szem belső sarkába felvive is használhatod! (lovebrands.hu)
https://services.maxima.hu/upload/images/58978/festek3.jpg
Avon Mark Perfect Wear szemfestékpaletta (Bronzed Style) 2999 Ft A 3 matt és 3 finoman fénykő árnyalat nagyon szépen kiegészíti egymást. Az erőteljes színekkel akár esti-vagy partismink is elkészíthető! (avon.hu)
https://services.maxima.hu/upload/images/58978/festek4.png
Catrice Pro Next-Gen Nudes Slim Szemhéjpúder Paletta (010 Courage Is Beauty) 3299 Ft Rosé és nude árnyalatok, matt és fémes verzióban is – ha szeretsz játszani a sminkeddel, szívesen kísérletezel, akkor ezt a palettát imádni fogod! (lovebrands.hu)
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.