A dús, telt ajkak titka
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az arc legvonzóbb részei a szemek és a száj. Mindenki szeretne puha, sima és gyönyörű ajkakat. A mai rohanó világban nagyon nehéz odafigyelni arra, hogy megtartsuk természetes szépségünket, ezért gyakran nyúlunk mesterséges megoldásokhoz, mint például  a smink, hogy megoldjuk és elfedjük hiányosságainkat.
 
 
Sokan rúzsozzák magukat hogy vonzóbbnak, feltűnőbbnek tűnjenek. Sokan , főleg a fiatal lányok túlzásba esnek mind a színek kiválasztását mind pedig a felvitt mennyiséget illetően. Néhány tippet adunk, hogy megtaláld az arany középutat a természetes, kívánatos ajkak eléréséhez.
 
  • A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás az ajkaidnak is fontos. Teltségét vízfogyasztással és szájbalzsamakok használatával megőrizheted.
  • A mézes pakolás is szintén ápolja az ajkakakat, megvédi a kicserepesedéstől.
  • Fokozhatod az ajkaid vérbőségét amelytől teltebbnek fog hatni, például borsmentaolajjal, gyömbérrel és cayenne borssal is. 
  • Léteznek olyan szájfények, ajakápolók, melyek fűszernövények kivonatait tartalmazzák, (pl. chili) amelyek a bőrrel érintkezve minimálisan megduzzasztják azt. 
  • Ha otthon szeretnél ápoló, hidratáló ajakbalzsamot, ajakápolót készíteni, akkor alapanyagaid a vazelin, shea-vaj, kókusz olaj, lanolin lehetnek.
 
 
Legyen ajkad telt, vékonyka, mosolygós vagy klasszikus nem kell egyenesen a plasztikai sebészhez vagy a kozmetikushoz rohanni, hogy mesterséges beavatkozással formálják át ajkaid természetes formáját.
 EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.