Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
8 tipp, hogy lehetsz csinos a vastag ruharétegekben: így kerüld el a pufi hatást


Amikor hidegre fordul az idő, a réteges öltözködés már elengedhetetlen. Ilyenkor nem könnyű megőrizni a nőies stílusunkat, ám néhány trükk segíthet, hogy csinosnak érezzük magunkat.

Vastag pulóver, sál, sapka, nyakig összehúzott kabát – hamarosan újra meggyűlik a bajunk ezekkel a holmikkal, melyek nem egyszerűsítik le a dolgunkat, ha továbbra is a nőies megjelenésre törekszünk. Sajnos vészesen közelednek a hideg napok, amikor többnyire egy Michelin-babára hasonlítunk, de mit lehet tenni, fázni sem szeretünk, és valószínűleg nem vagyunk egyedül ezzel a problémával.

Az idei divat azonban tartogat néhány csavart, amit érdemes kihasználni, ha télen is szeretnénk megőrizni a sziluettünket. Akad néhány kiegészítő, mely segítségünkre lehet abban, hogy ne tűnjünk el a sok ruharétegben. Az aktuális trendek ugyanis a klasszikus nőiességet ötvözik a modern stílusjegyekkel, így a derékhangsúlyos övek felértékelődnek a szezonban. A blézert, a kabátot, sőt, a vastag kardigánokat és pulóvereket is viselhetjük övvel, de a színekkel és az övtáskákkal is játszhatunk, ha karcsúbbnak akarunk tűnni.


Forrás: retikul.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.