Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
5 téli ruhadarab, amiben egyszerűen nem vagyunk nőiesek a pasik szerint


Egyáltalán nem lebeszélni szeretnénk róluk, hiszen télen a leges-legfontosabb szempont, hogy amit viselsz, az meleg és kényelmes legyen – arról nem is beszélve, hogy az öltözködés sokkal inkább az egyéniséged kifejezéséről szól, mint a tetszeni akarásról. De tény ami tény, ha a pasikon múlna, ezeket a ruhadarabokat száműznék a kirakatokból, meg a női gardróbszekrényekből is.


Oversized pulcsik
Lehet, hogy jól alájuk lehet öltözni, melegek és puhák, és úgy érzed bennük magadat, mint aki egész nap a kanapén hever egy nagy takaró alatt, de sokak szerint úgy is néznek ki: akárcsak egy nagy, formátlan takaró.

Mivel szinte mindent elrejtenek az alakodból, a legtöbb férfi nehezen érti, hogy miért visel valaki ilyen ruhadarabot, hacsak nem a vasárnapi sorozatot nézi benne otthon, a fotelből, mamusszal a lábán.

Ugg csizma
Ha már mamusz, itt a következő ruhadarab, ami a pasik szerint esetleg a lakásba való, de leginkább oda se: a bundával tömött, barna csizmákból hiába van masnis, szalagos és csipkés változat is, a legtöbb pasi akkor is úgy látja, hogy ezek legfeljebb annyira finomak és nőiesek, mint egy lórúgás.

Ami azt illeti, még házi cipőkből is vannak ezeknél kecsesebb darabok, de ha az utcán meglátják, sokan még a paták dobogását is hallani vélik tőlük.

Vicces sapkák
Ha úgy érzed, a bojtos, füles, mintás sapkákkal tudod leginkább kifejezni az egyéniségedet, hát hajrá!

De a legtöbb férfi értetlenül áll a jelenség előtt, ők ugyanis úgy gondolják, hogy ilyesmit nagyjából 5 éves koráig hord az ember, a bűbájos, vicces és gyermeteg pedig a pasik többségének szótárában nem jelent egyet a nőiessel, így azzal sem nagyon tudnak mit kezdeni, hogy egy felnőtt nő valamiért teljesen infantilis benyomást szeretne kelteni.

Pufi dzsekik
Lehet, hogy a tél egyik legpraktikusabb ruhadarabjai, és oké, léteznek belőlük előnyösebb szabású darabok is, de azért a többség mégis elrejti a derék vonalát.
A férfiaknak meg általában a katonai ruházat, kommandós felszerelés, esetleg golyóálló mellény jut róluk eszébe.
Persze mondhatod, az ő bajuk, hogy ezeket miért tartják macsós dolognak, és miért nem tudnak elképzelni egy nőt is ilyen szerepben, de ettől még kevesen fognak beindulni a szteppelt vatta látványára.

Garbó

A vintage trend jegyében a garbós pulcsik és felsők mostanában kimondottan divatosak, és mi is szeretjük őket, hiszen nem csak stílusosak, de melegen is tartanak, jól lehet rájuk rétegelni és praktikus viseletnek számítanak.
Hogy a pasik miért utálják őket annyira, nem tudjuk, de két tippünk azért van.

Vagy borzalmas óvodai emlékeket idéz meg bennük a Mikulás-ünnepségre rájuk kényszerített, szúrós, NDK-s anyagú ünnepi viseletről, vagy zavarja őket, hogy egy ilyen ruhadarab a nőkön se nem kicsi, se nem nagy, hanem egyszerűen semekkora dekoltázst nem láttat.

Forrás: bien.hu 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.