5 szett, ami kifejezetten kerekded idomokon mutat jól
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Mi nők hajlamosak vagyunk olyan alakért küzdeni, ami csak a mi fejünkben vonzó és csinos. Szeretnénk minél soványabbak lenni (tisztelet a kivételnek), mert azt gondoljuk, hogy csak ez az a testalkat, amin minden ruha kifogástalanul áll. Miközben ez egy óriási tévedés. Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

1/5 Mélyen dekoltált ruha

Bár szerintünk az is roppant dögös, ha egy kisebb mellű nő bújik mélyen dekoltált ruciba, de ezt a kört a plus size-os hölgyek viszik el, mivel ezt a fazont nekik találták ki.
Aki kellőképp meg van áldva méretekkel, annak kár lenne rejtegetnie.
Mi mindenkit arra bíztatunk, hogy mutassa meg azt, amire büszke, igenis hangsúlyozni kell egy szép dekoltázst, vagy egy formás feneket. Egy ilyen fazonnál érdemes arra figyelni, hogy hosszanti, „V” kivágás legyen a mell résznél, így még optikailag pluszban tudjuk nyújtani a felsőtestet.
És, hát melyik férfi tudna ellenállni egy ilyen látványnak?

https://services.maxima.hu/upload/images/56602/dekoltalt_ruha.jpg

2/5 Hangsúly a derékon

Akárki, akármit mond, nincs nőiesebb alkat a homokóra alkatnál. Még a legsportosabb, legszálkásabb hölgyek is próbálnak övvel derekat varázsolni maguknak, mivel valahogy minden ember tudatalattija a vékony derekat, nagy mellet és kerek csípőt köti a nőies vonalakhoz.

Persze önmagában minden női test úgy szép, ahogy van, mi mégis azt figyeltük meg, hogy pont azok a hölgyek nem tudják elfogadni külső adottságaikat, akiket gyönyörű, nőies idomokkal áldott meg a sors. Reméljük, most ezen valamelyest tudunk változtatni, ugyanis pont, hogy büszkén kellene hangsúlyozniuk kerekded idomaikat.

Ehhez tökéletes választás lehet bármely olyan szett, amit deréktájékon megtörünk akár egy övvel, sállal, vagy egy karcsúsított varrással. A lényeg, hogy igenis mutasd meg, hogy alul és felül is van mit fogni rajtad.

https://services.maxima.hu/upload/images/56602/derek_hangsuly.jpg

3/5 Rövid, nyári ruhácskák

A legfontosabb, hogy megtaláld azt a hosszt és fazont, amiben magabiztosan mozogsz, nem feszengsz, mert akkor biztosan, hogy igazi istennőként járod majd az utcákat.

Tévhit, hogy, akinek kicsit vastagabb a lába, annak takargatnia kellene, ugyanis egy szép, formás vádlit és combot, vétek lenne eldugni a világ elől.

Ne érdekeljen, hogy nincs tenyérnyi rés a combjaid között, viselj bátran rövid, nyári ruhákat és mutasd meg a szép virgácsaidat!

https://services.maxima.hu/upload/images/56602/rovid_ruha.jpg

4/5 A rettegett sortok

Van egy rossz beidegződés a teltebb nőkben, miszerint nekik a nyári időszak, testük takargatásáról szól, de legalábbis biztos nem arról, hogy sortot, vagy minit húzzanak. Nos, hölgyeim, ha eddig ezt gondoltátok, akkor ideje ezen változtatnunk!

Szerintünk egy ilyen szett láttán senki nem gondolná azt, hogy kövér, előnytelen, vagy ízléstelen ez a nő. Sokkal inkább a szexi, dögös és nőies jelzők jutnának eszünkbe, ha velünk szembe jönne az utcán. Ideje mindenkinek feldolgoznia a tényt, hogy ma már sokkal vonzóbbnak számít egy nagyobb domborulatokkal megáldott nő, mint egy csontsovány társa. Ha eddig te sem mertél sortot húzni nyáron, akkor legyen ez az az év, amikor megtöröd eme rossz szokásodat!

Csak találd meg a számodra legelőnyösebb fazont és élvezd a meleget, no meg a napsütést. Nincs több bujkálás!

https://services.maxima.hu/upload/images/56602/sort.jpg

5/5 Egy jó ceruza

A ceruza szoknya az a fazon, ami igazán csak a teltebb hölgyeken mutat jól.

Nagyon szépen hangsúlyozza a domborulatokat és az igazán kritikus területek pedig takarásban maradnak.

Van, amiért igazán hálásak lehetünk a Kardashian családnak és ez pedig a nőies test divatba hozása. Mert valljuk be, egyikük sem az XXS-es kategória, viszont olyan magabiztossággal vonulnak a szűkebbnél szűkebb ruháikban, mint senki más.

Talán ennek hatására történt meg, hogy a nők végre kezdik elfogadni önmagukat és nem rejtegetni próbálják kerek vonalaikat, hanem ellenkezőleg, kiemelni.

https://services.maxima.hu/upload/images/56602/ceruza_szoknya.jpg

Forrás:bien.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.