Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
5 öltözködési stílus, melyet jobb, ha elfelejtesz 40 után


Az idő repül, és nem csak a divat változik, hanem mi magunk is. Ebből következik, hogy az életkorunkkal egyenes arányosságban változnak azok a ruhák is, melyeket viselünk, Most eláruljuk, melyek azok a ruhadarabok, melyeket 40 után nem tanácsos hordani.

Ne feledd, hogy minden nő átesik a saját, személyes változásán. Néhánynak talán jól állnak a régi ruhái, de a többségnek bizony változtatnia kell a stílusán. Ha bölcsen választasz, bármilyen ruhadarab és kiegészítő nézhet ki stílusosan.


Boríték táskák hétköznapra
A fiatalabb nők viselhetik mindennap. 40 után azonban tartogassuk csak a különleges alkalmakra. Részesítsd előnybe a kisebb, füles táskákat.

Karkötők nagyobb gyöngyökből
Az ilyen típusú karkőtök általában fontosak a viselőinek, valamilyen fontos emlék kapcsolódik hozzájuk. Azonban, ezek a kiegészítők kicsit gyerekesen nézhetnek ki, jobb, ha távol maradsz tőlük.

,,Fiús” pulcsik
Egy tini lány aprónak és sebezhetőnek tűnik egy ilyen hatalmas kapucnis pulcsiban; egy felnőtt nőnek egyszerűen nem áll jól. Részesítsd előnyben a megfelelő méretű ruhákat.

Ruhák sportcsapatok és zenekarok logóival
A kedvenc csapatod logójával díszített pólót tartogasd csak a következő meccsükre. De ha csak azért veszel meg egy ilyen ruhadarabot, mert jól néz ki, akkor máskor gondolt át döntésedet, és ne tedd.

Flip-flop papucsok
Nem csak a szépségről, hanem az egészségről is szó van. A puha talp nem megfelelő arra, hogy a városban, a kemény betonon sétálj bennük. A rendszeres viselet megviseli a lábakat, egészségügyi problémákat okozhat.


Forrás:noiportal.hu


 
 
EGYPERCES - DIVAT ÉS STÍLUS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.