5 cipő, amire szükséged lesz, ha véget ér a házi karantén időszaka
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Hiába nem mozdulsz ki most túl gyakran otthonról, ezekre a cipőkre biztosan szükséged lesz a közeljövőben!

A koronavírusra való tekintettel most a legjobb dolog, ha a vásárlást inkább online intézed. Szerencsére ez nem okoz problémát, hiszen néhány kattintással tiéd is lehet egy-egy menő darab, ami már régóta hiányzott a szerkényedből. Így van ez a cipőkkel is. Bár most az időnk jelentős részét otthon töltjük, mégis, amikor végre véget ér ez a nehéz időszak, lesz pár lábbeli, amire biztosan szükséged lesz. Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, inkább rendeld meg magadnak már most a legmenőbb cipőket!

Mi segítünk, ugyanis mutatjuk, mi az az öt darab, ami elengedhetetlen lesz a tavaszi-nyári szettjeid mellől!

Virágmintás szandál


Ha tavasz, akkor két dologgal nem lehet mellélőni: a virágmintával és a szandállal. Ha pedig ez a kettő egy darabon ötvöződik, a siker szinte garantált. Csempéssz egy kis vidámságot a színekkel és játékos formákkal az öltözködésedbe is!

https://services.maxima.hu/upload/images/58217/cipo_1.jpg

Kényelmes lapos talpú

Lapos cipőre is nagy szükséged lesz, most pedig szerencsére bőven lesz miből válogatni. A loafer, a balerina és a Mary Jane egyaránt nagy kedvencei a szezonnak, neked pedig már csak azt kell eldöntened, melyik passzol jobban a stílusodhoz. Egy a lényeg: fekete helyett púder árnyalatokat válassz inkább!

https://services.maxima.hu/upload/images/58217/cipo_2.jpg

Csinos papucs

Ha papucs, akkor a flip-flop jut eszünkbe, és bár Jennifer Aniston imádja a hétköznapokban viselni, azért nem csak ennyiben merül ki a felhozatal. Akár magas sarkú, akár lapos talpú darabot választasz, arra figyelj, hogy élénk színeket viselj!

https://services.maxima.hu/upload/images/58217/cipo_3.jpg

Platform cipő

A vagányabb darabokról sem feledkeztünk meg, ezt pedig egy platform cipő tökéletesen megtestesíti. A hétköznapi, sportos szetteket is képes feldobni ez a lábbeli!

https://services.maxima.hu/upload/images/58217/cipo_4.jpg

Szellőző sneaker

Persze a kényelmes sneakerek sem maradhatnak ki az összeállításunkból. A tavasz beköszöntével érdemes egyet beszerezned magadnak, de mindenképp olyat, ami megfelelő légáteresztéssel bír. A kis lyukakkal díszített darabokat például biztosan imádni fogod!

https://services.maxima.hu/upload/images/58217/cipo_5.jpg

Forrás:joy.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.