2019 legtrendibb frizurája – Mi máris beleszerettünk
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A bob frizura tovább járja hódító körútját, és ezúttal merészebb, mint valaha: a hosszabb lob és a kicsit punkosabb stílusú pixie után, amelyek szintén ebből a fazonból merítkeztek, 2019-ben visszatér az eredeti, klasszikus francia bob fazonja, mi pedig nem is tagadjuk, mennyire örülünk neki, hiszen sokféleképpen hordható, és remekül variálható, igazán bűbájos fazon ez.

1/5 Átmeneti megoldásnak sem rossz

Ha a rövid hajadat szeretnéd kinöveszteni, akkor sem rossz, ha a francia bob irányába indulsz el a pixie fazontól.
A fejtetőn hosszabbra hagyott hajhoz lassan oldalt is hozzánövesztheted a hajadat, így kevésbé lesz zavaró az átmenet, a francia bobot pedig már jóval egyszerűbb tovább növeszteni – ha egyáltalán szeretnéd, de könnyen lehet, hogy az átmenetinek induló fazonból örök szerelem lesz.

https://services.maxima.hu/upload/images/54542/haj1.jpg

2/5 Textúrát ad a hajnak

Egy ennyire rövid hajat nem tart sokáig besütni vagy beszárítani, és ha jól is van levágva, akkor szinte magától lesz texturált a frizura.
Ha a fodrász rétegesen vágja a hajadat, akkor nem fog lelapulni, és még a kevés, vékony szálú hajból is játékos, erőteljes, dús hatást keltő fazont lehet kihozni, a frufru pedig még tömöttebbnek mutatja a frizurádat.

https://services.maxima.hu/upload/images/54542/haj2.jpg

3/5 Femme fatale-ok frizurája

Az első bob frizurát egy francia fodrász, Antoine de Paris vágta egy vendégének még 1909-ben, és ezt a fazont sokan azóta is a párizsi nők sikkes, nőies, törékeny, mégis nagyon erős és magabiztos stílusával kötik össze.
A hátul egészen rövidre vágott és oldalt is csak éppen a fület takaró fazonhoz eredetileg rövid frufru jár, de azóta sok különféle változat alakult már ki ebből a frizurából.

https://services.maxima.hu/upload/images/54542/haj3.jpg

4/5 Oldalra fésülve

Ha nem jön be a frufru és a középen elválasztott fazon sem állna jól, akkor sincs veszve semmi.
A francia bobot nyugodtan hordhatod oldalra fésülve is, ezzel kicsit megemelve a hajadat, így elkerülhető, hogy a frizurád a fejtetődre lapuljon akkor is, ha nehezebb, vastagabb szálú a hajad.

https://services.maxima.hu/upload/images/54542/haj4.jpg

5/5 Frufru nélkül

Bár a francia bob ideális arra, hogy kipróbáld a frufrut, ha mindig is szeretted volna, hiszen ha mégsem jön be a dolog, ehhez a hajhosszhoz nem nehéz hozzánöveszteni, de ha tudod, hogy nem a te világod, akkor nyugodtan kérd a frizurát középen elválasztva, frufru nélkül.
Ez az egyszerű, precízen vágott fazon gyönyörűen kiemeli az arcodat és hagyja érvényesülni a vonásaidat.

https://services.maxima.hu/upload/images/54542/haj5.jpg

Forrás:bien.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.