Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Miért hasznos a fültok a kisgyerekek számára?


Zajos körülmények között mindannyiunk hallása védelemre szorul, ez alól a kisgyerekek sem kivételek. Sőt! A kicsiknek még érzékenyebb és sérülékenyebb a hallása, mint a felnőtteké, ami főként a rövidebb hallójáratuknak köszönhető. A nagy zaj ráadásul nem csak a hallását károsíthatja a gyermeknek, hanem stresszt, idegességet, alvásproblémákat, és koncentrációs zavarokat is okozhat.Mi számít zajos környezetnek a kisgyermek számára?

A mozizás, a játszóház, a koncertek, a sportesemények, a fesztiválok, a zsúfolt rendezvények, a családi ünnepségek, a tűzijátékozás, a nagy forgalmú környezet, az utazás, de akár egy hangos bevásárlóközpont is fülsértő lehet a kicsiknek, ahogy az otthon bekapcsolt porszívó, fúrógép és más, zajos háztartási eszköz hangja.

Mivel a kisgyerekeknél és a csecsemőknél a fulladásveszély miatt nem használható füldugó, továbbá nem is lehetne pontosan beilleszteni a kicsi fülükbe, számukra az ideális hallásvédő megoldást a jó minőségű fültokok jelentik. A megfelelő minőség ebben az esetben azt jelenti, hogy a fültok legyen könnyű és kényelmes, ne nyomja a kicsi fejét, állíthatóan illeszkedjen a fejmérethez, készüljön bőrbarát anyagból, továbbá legyen könnyen tisztítható, higiénikus és strapabíró. Az Alpine Muffy, az Alpine Muffy Smile és az Alpine Muffy Baby fültokok ezeknek a kívánalmak tökéletesen megfelelnek, ráadásul divatos színekben érhetők el. És miért olyan hasznosak?

- megvédik a gyermek érzékeny hallását minden zajos körülmény között
- biztosítják a zavartalan alvást és pihenést hangos környezetben is
- elősegítik a nyugodt tanulást otthon, és akár az iskolában is
- a hangokra különösen érzékeny autista gyerekeknél nyugtatóan hat, segíti a tanulást és a - koncentrációt, csökkenti a különféle zajok okozta stresszt és szorongást
-ADHD, azaz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar esetén elősegíti a hatékonyabb tanulást, olvasást és koncentrációt.

Gondoskodjon Ön is gyermeke megfelelő hallásvédelméről, és győződjön meg személyesen a fültokok gyerekekre gyakorolt pozitív hatásairól.

Forrás: mindenamihallas.hu

 
 
EGYPERCES - BABA-MAMA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.