Őrült jól fog kinézni a vadonatúj Toyota Yaris!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A világpremier előtt néhány nappal teljes pompájában megmutatta magát a világnak a Toyota Yaris.

https://services.maxima.hu/upload/images/55166/4-20191015_yaris_1-700x467.jpg

Ami a dizájnt illeti, egyfelől hatalmas a változás – látványos az L-alakú LED-es nappali fény, a fényszóró pedig ugyanazt a háromlencsés kialakítást kapta, mint amit a Lexustól ismerhetünk –, másfelől viszont egyértelműen evolúciós folyamat eredménye a formaterv, jól felismerhetően Yaris áll előttünk.

https://services.maxima.hu/upload/images/55166/3-20191015_yaris1-700x467.jpg

Hátul egészen más a helyzet. A far teljes szélességében fénycsík húzódik, amelyet a szélvédő alatti üveg vagy műanyag panel peremén helyeztek el. Ez az áttetsző betét  a diffúzorra rímel, fekete tónusában pedig a kontrasztos tetőlemezzel is kapcsolatot teremt. Egyszerre elegáns és sportos a megoldás.

A mart alufelnik ugyanezt a majdnem prémium hatást erősítik, bár gyanús, hogy az alapmodell nem ezeken a keréktárcsákon kerül majd utcára.

https://services.maxima.hu/upload/images/55166/1-20191015_yaris3-500x467.jpg

A kezelőfelületről csak korábbi információkra támaszkodva tudunk nyilatkozni: fejlett head-up display, nagy érintőképernyő, modern multimédia várható (mint manapság mindenben.)

A vadonatúj padlólemezre épülő modell műszaki adatairól csak találgathatunk – bizonyosan lesz megint hibrid verzió, a C-HR példájából kiindulva akár két teljesítményszinten is, és nem lepődnénk meg, ha villanyautóként is kapható lenne. Benzinmotorból három várható, piactól és kiviteltől függően: az 1,0 és 1,3 literes benzinesek a normál, az 1,5 literes a GR Sport verzióban dolgozhat majd. Egyelőre nem tudjuk, a brutális GRMN verzió visszatér-e a kínálatba.

Forrás:vezess.hu

https://services.maxima.hu/upload/images/55166/468x60_3.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.