Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Minden Cadillac önvezető lesz


2020-tól teljes modellkínálatában bevezeti Super Cruiser névre hallgató, az autópályán emberi beavatkozás nélkül közlekedni képes technológiáját a GM prémium márkája.


Három éven belül megkezdi a Super Cruise önvezető technológia bevezetését, és végül minden egyes típusához elérhetővé teszi azt a Cadillac, jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján a General Motors elitmárkája. Ezt követően a cégcsoport egyéb márkái is megkapják a technológiát.

A Super Cruise optikai, radaros és lézeres érzékelők, nagyfelbontású térképadatok valamint egy igen pontos GPS helymeghatározó berendezés felhasználásával képes irányítani az autót, jelenleg
Észak-Amerika mintegy 210 ezer kilométernyi autópályáján.

A rendszerhez egy érzékeny vezetőfigyelő funkció is tartozik, amely nem engedi, hogy a sofőr mással foglalkozzon menet közben – magyarul nem olvashat, nem szundikálhat és nem is telefonálhat, miközben az autó helyette vezet.

A másik nagy hír, hogy elkezdik kiterjeszteni a CTS szedánon 2017-ben már bevezetett V2X (jármű és infrastruktúra közötti) kommunikációs rendszert. 2023-tól egy nagy darabszámban eladott crossover, majd később minden további Cadillac is megkapja azt a technológiát, amellyel az autósok és környezetük veszélyhelyzetekről, a közlekedési lámpa státuszáról, munkaterületekről és hasonló eseményekről tudják tájékoztatni egymást.

Forrás:vezess.hu 
 
EGYPERCES - AUTÓ levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.