Megújult a Renault Talisman
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
https://services.maxima.hu/upload/images/57365/renault_talisman_1_medium.jpg

A Renault Talisman a megjelenése óta elsősorban külsejével hódította meg a vásárlók szívét. Az esedékes módosítások ennek megfelelően elsősorban a külcsínt érintették: még gazdagabban krómozott hűtőrácsot kap a ráncfelvarráson átesett modell, és változtattak a lökhárító kialakításán is.

https://services.maxima.hu/upload/images/57365/renault_talisman_3_medium.jpg

Újdonság, hogy mostantól az összes változatot alapból LED-es – ráadásul mátrixos – fényszórókkal és szintén LED-es hátsó lámpatestekkel szerelik. Az irányjelzők futófényes megjelenéssel működnek. Sokat dolgoztak a megvilágításért felelős mérnökök: a jármű külön protokoll szerint egyre több világítótestet aktivál, ahogyan a kártyatulajdonos megközelíti az autót. Az állítható színű belső hangulatvilágítás, továbbá a műszerfal és az ajtók fabetétje az Initiale Paris verzió sajátja lesz. Belső tükre keret nélküli, a pohártartók pedig szintén megvilágítottak. Vezeték nélküli töltési lehetőséget kínál a középkonzol, a légbefúvóknál pedig digitális panelen állítható a hőmérséklet. A Renault egy régi örökségétől is megszabadult: a tempomat vezérlőgombjai átköltöztek a kormánykerékre, a nehezen elérhető, külön konzolra helyezett sebességszabályozó így már a múlté. Ha bőr belsőre vágyunk, három szín közül választhatunk: homokszürke, gesztenyebarna és fekete lehet a nemes anyag színe. Bővült a választható külső színek köre, valamint új keréktárcsák is megjelentek a kínálatban – utóbbiak 17, 18 és 19 hüvelykes méretben egyaránt elérhetők.

https://services.maxima.hu/upload/images/57365/renault_talisman_2_medium.jpg

A Renault-nál a „könnyedség” áll a középpontban: EASY CONNECT a fedélzeti rendszer neve, amely többek között az EASY LINK multimédiát és különböző MY Renault applikációkat integrál magába. Kategóriájában egyedülálló módon a Talisman mind a négy kereke kormányozott lehet. Elsősorban a városi életet könnyítik meg a 4CONTROL-lal a jármű fordulókörének csökkenésének köszönhetően.

https://services.maxima.hu/upload/images/57365/renault_talisman_10_medium.jpg

Kétféle benzinest és négy gázolajost kínálnak az autóhoz: az 1,33 literes alap benzines 160 lóerős és 270 Nm-es nyomatékkal rendelkezik, hétsebességes duplakuplungos váltóval szerelik. A következő szinten egy 225 lóerős 1,85 literes változat áll, szintén hétsebességes EDC váltóval. A nagyobb benzines 300 Nm-es nyomatékot képes kipréselni magából. Dízel fronton az 1,7 literes hengerűrtartalmú, 120 és 150 lóerős változatok mellett a kétezres Blue dCi is elérhető 160 vagy 200 tagot számláló ménessel. A kisebb gázolajosok hatfokozatú, kézi kapcsolású váltót kapnak, a két erősebb modellhez hatsebességes EDC jár.

Forrás:autopult.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.