Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
G-osztályt, vagy Defendert látsz a Jimny-ben?


Vége a képzelgésnek, mostantól tényleg úgy nézhet ki az új Suzuki Jimny, amilyennek tűnik.
Kicsinyített G Merci, vagy Land Rover? Az első kommentek alapján mindenki ezt látta az új Jimny-ben, nekik mostantól nem kell képzelegniük, fergeteges készleteket alkottak hozzájuk.

Karakterében elég erősen változott a Suzuki Jimny és egészen nyilvánvaló, milyen modellek adták az ihletet. Nekünk is feltűnt, amit az első kommentekben is olvashattunk, hogy pont olyan, mint egy kicsinyített Mercedes G-osztály, vagy akár egy Land Rover Defender. A képzelgésnek ettől fogva vége, a fotók nem csalnak, egy kis műhely megalkotta azt a két átalakító szettet, amiktől néhány alkatrész lecserélésével a két említett modellhez fog hasonlítani az új Jimny.Kicserélik a lökhárítókat, a küszöböket, a hűtőrácsot és a lámpafészkeket is
A DAMD egy igazi művész, a japán piacra készült szettek saját nevet is kaptak, a G Merci hasonmás Little G, a Defender imitátor pedig Little D nevet kapott.

A szettek új hűtőrácsot, lámpafészkeket, lökhárítókat, küszöböket és fellépőket tartalmaznak, de jár hozzájuk egy-egy szett szintén stílusban passzoló alufelni is. A készletek egyelőre a japán belpiacos, kei car méretnek és szabályozásnak megfelelő Jimny-hez valók, a hosszított Jimny Sierrához, mely nálunk kerül piacra sima Jimny néven, egyelőre nem tudni, hogy elérhető lesz-e.

Forrás: autobavigator.hu

 
 
EGYPERCES - AUTÓ levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.