Notice: Undefined property: Common::$browser in /var/www/egyperces.hu/egyperces/application/layouts/layout.phtml on line 68
gomb
header
header
Iratkozz fel SZERELEM hirlevelünkre, hogy a jövőben frissen értesülj mindenről.
Kérjük add meg az e-mail címed:
jelentkezes_gomb
Írd be az alábbi mezõbe
a képen látható szöveget:
A 2008. évi XLVIII. törvény alapján 2009. május 31-től, ahhoz, hogy küldhessünk neked hírlevelet, meg kell adnod a nevedet. Megértésedet és türelmedet köszönjük.
Vezetékneved:
Keresztneved:
A tájékoztatást megértve jelentkezésemmel hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a kiválasztott
témákban e-mail címemre hírlevelet küldjenek.
Fórum -> SZERELEM -> A szerelem néha fáj 2...
A szerelem néha fáj 2

A szerelmi bánat sokféle lehet. Sokfélesége abból adódik, hogy már
eleve, ugyebár, vagy férfi bánatos nő miatt, vagy nő bánatos férfi
miatt. Egyébként, hogy ki érzi ki miatt, elhanyagolható, lényeg, hogy úgy
érzi, nem imádják viszont.

Negyedik tünet - A remény

Igen ám, de hogy néz az ki, hogy az ilyen őszinte szerelem fakasztotta
könnyeket elapassza holmi vörös orr miatt? (Valikánk szentimentális
indokot keres, hogy miért is hagyta abba a bőgést.) Hát nem az orra miatt,
az biztos. Kit érdekel az ő orra? A kutya nem törődik az ő orrával. Nem
azért nem sír tovább. Hanem, mert... mert lehet, hogy a Géza azért nem
telefonált, mert nem tudott. - Hát persze! - csap a homlokára! - Valamiért
nem tudott! - és újra fel-le járkál a szobában. - Te jó ég!... Baleset
érte! A szerelem kábulatában autó elé lépett! Vagy a fejére esett egy
erkély! Vagy begyulladt a vakbele! Valikának hirtelen eszébe jut, hogy
körbetelefonálja a kórházakat. Aztán elhessegeti a gondolatot, mert - bár
ezt magának se vallja be - semmi kedve telefonálgatni. - Biztos hív -
tekergeti kunkorira tincsét -, hiszen az ilyen csókot nem lehet hazudni. De
buta vagyok! Lehet, hogy félreértettem, és nem reggelre ígérte, hanem
estére! Hát igen. Ki tud odafigyelni ilyen szenvedélyes légkörben
apróságokra?

Ötödik tünet - A világfájdalom

Valikát a remény úgy felcsigázza, hogy csak jókedvűen tud a jövőbe
gondolni. Visszaül hát az ablakba és álmodozik. Látja szőkés fürtjeit
az esküvői ruha brüsszeli csipkével díszített dekoltázsára bomolni.
Aztán kicsi kövér lurkókat dögönyöznek Gézával a négyszobás lakás
virágos kertjében. Majd Géza rózsaszirmokkal lepi el Valika habselyem
ágyát... A boldogító képzelgéseknek csak a falióra rideg ketyegése vet
véget: éjjel tizenegy. Valika, amilyen magaslatokban járt az elmúlt
órákban, olyan mélységbe zuhan hirtelen: - Hát este sem hívott. Pedig
most már végképp érzi, tudja, hogy Géza volna az ő testi-lelki párja. -
Ez az én karmám - döbben rá Valika. (Olvasott ilyesmiről keleti
filozófiájú könyvekben). Úgy véli, az ő keresztje, hogy viselje a
gézátlanságot méltósággal, fegyelemmel. Mert csak így tudja elnyerni
végső jutalmát következő életében. (Példának okán a Gézát.) Valika
tehát dönt: mostantól nem eszik, nem iszik, nem alszik, nem szeret, csak
szenvedve vár. Őt többé férfi sose illesse. És látja karcsú testét
hófehér lepelben, csinos arcocskáját sárgán, sápadtan, ahogy Gézáért
senyved a következő ötven évben.

Hatodik tünet - A juszt is...

Öt teljes napig szenved a Valika. (Megjegyezném, hogy a tünet lefolyásának
időtartama egyénenként változhat.) Péntek este aztán mintha megcsípték
volna. (A csípés egyébként a Zsuzsi nevű barátnő érkezése volt, aki
estére duhaj táncos buliba invitálta a szenvedő Valikát.) Vali eleinte
csak ingatta a fejét: nem ér rá, most a karmáját teljesíti. De aztán
csak beadta a derekát. Mit beadta: tombolt, csapkodott, és fröcsögve
átkozta a Gézát. - Hát mit képzel ez a senkiházi, meddig fogok várni a
telefonjára, amikor most vagyok szép, most vagyok fiatal? Elindultak. Azon a
mámoros éjszakán Valika megismerkedett Bélával. Béla egész este őt
táncoltatta, majd hazakísérte. A kapuban őrületes csókkal búcsúzott
tőle, és a világért se ugrott volna fel egy kávéra. Csak annyit mondott:
reggel hívlak. - Egy igazi gentleman - gondolta (kissé csalódottan) Valika.-
Béla, Béla, Béla... - ezek voltak lefekvés előtt az utolsó szavai.

Innentől fogva két eset lehetséges.

1. Még aznap éjjel megszólal a telefon, és az előző szerelmi bánat
tárgya, vagyis a Géza szól bele:
- Valikám, szerelmem, miért van egy hete kikapcsolva a mobilod? Megőrülök
érted!
2. Nem szólal meg a telefon. Se éjjel, se reggel. Se délben, se este.
Ilyenkor jön az első tünet: az arcra fagyott mosoly...

Vág Bernadett

Forrás: Nana.hu - http://nana.hu/index.php?apps=rovat2&rovat=455

Neked is fájt már a szerelem?
Szólj hozzá a cikkhez!
head
[Bejelentkezés] [Regisztráció]
head

head

Írd be az alábbi mezőbe
a képen látható szöveget:

nikita

Üzenetek: 2
Belépés: 2009-01-13
Re: A szerelem néha fáj 2
sziasztok ezt muszály elmesélnem.A mostani barátomnak a bátya összejött egy lányal.Egy hétig voltak együtt és a lány minden ok nélkül annyit mondott a gyereknek hogy hadják ezt a kapcsolatott és kidobbta. Azota szegény gyerek nem találja a helyét minden hol öt keresi. Beszéltem evvel a lányal és az azt mondta nekem hogy már gyülöli. Megkérdeztem mért és nem tudot rá válaszolni. Egy hét alatt hogy lehet valakit megszeretni és eggyülölni? erre agyatok választ
Gizke

Üzenetek: 5
Az én esetem hosszú ,reménytelen, és szomorú A szó legszorosabb értelmében akár könyvet is írhatnék róla. De meg kell alkudnom a sorsommal, mert a férjem jó ember, csak már régóta elhidegültünk egymástól, apró cseprő dolgok okozták, de vannak férfiak , akik kegyetlenebb és durvább dolgokat megengednek maguknak, többek között, akibe én szerelmes vagyok-voltam.De ha róla álmodok, ami nagyon ritka madarat lehetne fogatni velem. Ez volt részemről a \"szerelem első látásra \" szindróma, de a férfi akit szeretek-ttem családos.és a többi részemről egyértelmű.
Gizke

Az én esetem hosszú ,reménytelen, és szomorú A szó legszorosabb értelmében akár könyvet is írhatnék róla. De meg kell aludnom a sorsommal, mert a férjem jó ember, csak már régóta elhidegültünk egymástól, apró cseprő dolgok okozták, de vannak férfiak , akik kegyetlenebb és durvább dolgokat megengednek maguknak, többek között, akibe én szerelmes vagyok-voltam.De ha róla álmodok, ami nagyon ritka madarat lehetne fogatni velem. Ez volt részemről a "szerelek első látásra " szindróma, de a férfi akit szeretek-ttem családos.és a többi részemről egyértelmű.
tanacsok

Üzenetek: 11
Belépés: 2009-03-22
Szeretnéd, hogy minden férfi teljesen megőrüljön érted? Akarsz Te lenni az éjszaka királynője? Arra vágysz, hogy minden férfi a lábaid előtt heverjen? www.PasizasiTanacsok.hu/feromon&pid=52051
Tündi1

Üzenetek: 195
Belépés: 2008-10-17
Ami régen fájt, az ma is fáj. Csak sokkal tompábban és egy rossz emlékké zsugorodik. Szerintem ez teljesen természetes, hogy így van, és úgysem lehet ezeket kiírtani. De ahogy mondják, az idő begyógyítja a sebeket. És az én tapasztalatom szerint ez így is van. Előbb-utóbb az emberen átmegy a fájdalom, és szépen lassan ismét tud örülni a jónak és ismét tudja értékelni az élet szépségeit.
pecií

Üzenetek: 1
Belépés: 2009-01-15
Hát igen a szerelem néha fáj. Sajnos van olyan amikor nemcsak néha:S én most ebben az időszakomban vagyok, bár még fiatal vagyok szval van idő megtalálni az úgymond igazit. Megpróbálom pozítivan felfogni a dolgokat és túltenni magam rajt.. Nem egyszerű ez biztos. De ez a legjobb megoldás tényleg. " Mosolyogj! Ez sokkal egyszerűbb, mint elmagyarázni azt h miért sírsz ..." Ez a felfogás:)
Pisti

Üzenetek: 125
Belépés: 2008-10-18
Én tapasztalatból azt mondom, hogy lépni kell, ha az ember úgy érzi, hogy nem az igazi párja mellett él. Szerintem nagyon sokan belesüppednek a "hát nem túl jó, de legalább van valakim" állapotba, és így élnek évekig. Mert nagyon sokaknak nincs elég bátorságuk lépni. Ezt egyébként teljesen megértem. Én is benne voltam egy ilyen kapcsolatba. És mivel nagyon szerelmes voltam, sokáig húztam, húztuk. De nagyon jó, hogy vége lett. Így mindig esély van arra, hogy megtaláld az Igazit!
Nana

Üzenetek: 4
Belépés: 2008-12-21
Válásom után rátaláltam az igazira és 4 éve olyan nyugodt életem van,hogy ilyen még gyermek koromban sem volt.Rettentő szerelmes vagyok és a párom szerint(mindíg annak okozzuk a legnagyobb fájdalmat akit igazán szeretünk)Pl.:ha meghalunk,stb.
Edi

Belépés: 2008-10-21
Hali! Nekem is voltak csalódások, bár már régen. Most jelenleg egy nagyon boldog kapcsolatban élek, nagyon szerelmes vagyok, és bízom benne, hogy ebben nem fogok csalódni. Mindent megteszek ezért.
kiscsillag

Sziasztok! Két csodálatos évet töltettem el egy jó csávóval.Ittam a szavait,imádtam minden mozdulatát.Aztán megígérte,hogy mi mindig együtt leszünk.És akkor történt valami,amikor hirtelen eltüntek a rózsaszín felhök.Viszament a feleségéhez...És akkor döbbentem rá,hogy minden csak hazugság volt,és hogy ez a két év csak a szexről szólt.De én képes vagyok talpra állni,és mosolyogni! Mindenkinek azt tanácsolom,hogy fel a fejjel!És nem kell mindent elhinni! na sziasztok
Józsika

Üzenetek: 4
Belépés: 2008-12-02
Az eddig leélt életem során, beleértve a házasságomat is (az a húsz év)rá ébresztett, hogy a nők 80%-a hamis álnok képet festenek magukról, amit természetesen végig is játszanak. Kivel rövidebb, kivel hosszabb ideig. Ez a partnertól függ, hogy mikor ébred fel és ha van benne gerinc, veszi a kalapját és távozik. Lapozni kell nem siránkozni! Mert a szabad élet gyönyöreit, nem szabad felcserélni a házasélet gyötrelmeivel! A megmaradt 20% - ból várom az 1%-ot. Amit valószínű sohasem fogom megtalálni. De az élet szép amit élni kell! Kétféle ember van: aki élni jött a földre és aki lakni. Mit gondolsz én melyik vagyok? Pá.
Gizke

Nekem közel 8 éve fáj.
nikita

Üzenetek: 2
hát igen én is sokat csalodtám már foleg a 3 éves kapcsolatomba de most van barátom akivel elég rossz a kapcsink mit csináljak már nem tudom szeretem de olyan mint ha o nem akkarna velem lenni ez ellen lehet tenni?
toncsi

Sziasztok !! Nagy csalodás ért engem, másfél éve jártam egy férfival, és nagyon csunyán becsapott. Azt hittem szeret, én őszintén szerettem őt.Karácsonyra kiderült, hogy van valakije melletem még.De titkolta. Megálmodtam, rákérdeztem akkor beismerte. Azt hittem egy világ omlott bennem össze.Azóta nem találom a helyem, borzalom ezt átélni. Iszonyú csalodni abban akit szeretünk.Valoszinü , már nem tudok senkiben hinni.Bezárkoztam , visszahúzodó lettem.