Notice: Undefined property: Common::$browser in /var/www/egyperces.hu/egyperces/application/layouts/layout.phtml on line 68
gomb
header
header
Iratkozz fel HÖLGYKLUB hirlevelünkre, hogy a jövőben frissen értesülj mindenről.
Kérjük add meg az e-mail címed:
jelentkezes_gomb
Írd be az alábbi mezõbe
a képen látható szöveget:
A 2008. évi XLVIII. törvény alapján 2009. május 31-től, ahhoz, hogy küldhessünk neked hírlevelet, meg kell adnod a nevedet. Megértésedet és türelmedet köszönjük.
Vezetékneved:
Keresztneved:
A tájékoztatást megértve jelentkezésemmel hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a kiválasztott
témákban e-mail címemre hírlevelet küldjenek.
Fórum -> HÖLGYKLUB -> Új frizura akár percenként?...
Új frizura akár percenként?

Állandóan új frizurákat próbálsz ki, mert nem tudod eldönteni, hogy mi
áll igazán jól? Vagy ellenkezőleg: félsz változtatni a hajviseleteden,
hátha elrontja a megjelenésed? A megoldás az Egyperces.hu -
http://www.egyperces.hu/index/frizura frizuratervező szolgáltatása,
amelynek segítségével most rendkívül sok hajszínt és fésülési módot
próbálhatsz ki kockázatok és következmények nélkül!

Ötletektől a tervekig

Elég csupán egy fénykép, s máris számtalan hajviselet közül
válogathatsz az egyszerűtől az egészen extrémig, a hamvas szőkétől
akár a kékes színekig. Ráadásul a honlap frizurakínálatában a
legnépszerűbb sztárok, például Beyoncé vagy Paris Hilton hajviseletét is
megtalálhatod. Mivel akár az összes lehetőséget kipróbálhatod, az alapos
tesztelés után már konkrét utasításokkal indulhatsz a fodrászhoz.

Sőt, a férfi frizurák segítségével kedvesed megjelenésének
megújításához is kaphatsz ötleteket, például azt is megnézheted,
miként nézne ki Hugh Grant bozontos sörényével.

A frizurák kipróbálásához most nem kell mást tenned, mint ellátogatni a
http://www.egyperces.hu/index/frizura honlapra, és máris
böngészhetsz a hajviseletek között!

Van kedved változtatni a frizurádon?
head
[Bejelentkezés] [Regisztráció]
head

head

Írd be az alábbi mezőbe
a képen látható szöveget:

Anonym

Üzenetek: Nincs adat
Belépés: Névtelen felhasználó
Re: Új frizura akár percenként?
Jm2Ywa fqzcmtkpghod, [url=http://zdmdioxecuww.com/]zdmdioxecuww[/url], [link=http://jcifrodcgmbd.com/]jcifrodcgmbd[/link], http://nkmxvusphvbv.com/
Anonym

Üzenetek: Nincs adat
Belépés: Névtelen felhasználó
qATRizPa
Jm2Ywa fqzcmtkpghod, [url=http://zdmdioxecuww.com/]zdmdioxecuww[/url], [link=http://jcifrodcgmbd.com/]jcifrodcgmbd[/link], http://nkmxvusphvbv.com/
Ann

Üzenetek: 2
Belépés: 2010-04-27
ki írja, hogy a keresett oldal nem található vagy szünetel. Mikor lesz elérhető?
Ann

Belépés: 2010-04-27
ki írja, hogy a keresett oldal nem található vagy szünetel. Mikor lesz elérhető?
Margó24

Belépés: 2010-04-04
Mi van ezzel azt írja ki hogy nem elérhető vagy átmenetileg szünetel.. most akkor működik ez az oldal vagy egy kalap sz@r?
Margó24

Belépés: 2010-04-04
most szeretnék valami ujjat kipróbálni ,de nem tom' milyen frizura állna jól.Bár azt még nem vágom ,hogy működik ez az egész XD.
marcsi52

Üzenetek: 1
Belépés: 2010-02-11
tud valaki segíteni? hogy kell?
Évi26

Belépés: 2010-02-04
hogy kell?
suky

Belépés: 2009-12-06
igen lenne de hogy kell?
maaya

Belépés: 2009-08-12
:))
Zoltánné

Üzenetek: 145
Belépés: 2008-10-24
Lehet, hogy egy barátnőm ennek a hatására elmegy fodrászhoz, levágatja és átfesteti. Közben meg ülteti a bogarat a fülembe, hogy én is kezdjek valamit a hajammal. Jaaaj nem tudom, szó sincs róla, rámférne már egy kis újítás, de még szokom a gondolatot :)
Zsani

Üzenetek: 113
Belépés: 2008-10-18
Tök jó ez a szolgáltatás! Nekem is sikerült, és tovább is küldöm a barátnőimnek, ők is szórakozzanak és válogassanak kedvükre! :)
Egyperces szerkesztő

Belépés: 2008-12-01
Sziasztok! Többen is jeleztétek, hogy nem tudjátok feltölteni a képeket, amit ezúton is köszönünk. A hibát megtaláltuk, ami azt jelenti, hogy az ékezetes fájlneveket nem tudja feltölteni a program, de már dolgozunk rajta és nagy valószínűséggel holnapra megoldjuk! Addig is próbáljatok ékezet nélküli képeket feltölteni. Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük! Továbbá egy kis segítség a frizuratervező használatához. Maximum 1 MB-os képet lehet feltölteni. A kiválasztott kép feltöltése után, ha a képre kattintotok, akkor megjelenik egy zöld sablon, aminek a segítségével beállítható a kép mérete és helye. Ha ez sikerült, akkor a mentés gombra kell kattintani. A mentés után új képként megjelenik a bal oldalon látható képek között és ez a következő bejelentkezés alkalmával megtalálható lesz. Ott kell kiválasztani, hogy melyik képet szeretnéd használni. Ha ez is sikerült akkor csak hagyatkozz a fantáziádra és készíts magadnak női vagy férfi frizurát tetszés szerint! Ha bármi kérdés felmerül, kérlek jelezzétek,írjátok le részletesen és segítünk! Sok sikert és jó szórakozást kívánok a program használatához!
Zoltánné

Üzenetek: 145
Belépés: 2008-10-24
Nekem is ment! Nem tudom, min múlik, a gépem nem egy nagy szám. Remélem Lányok, nemsokára Nektek is sikerül, egy csomó lehetőség közül lehet választani, és közben jól szórakozunk :)
Cili

Üzenetek: 106
Belépés: 2008-10-18
Sziasztok Csajok! És persze Fiúk! Én már kétszer próbáltam meg, és mind a kétszer sikerült. 30 és 50 kb közötti méretű képekkel. Rákattintok a Feltöltés gombra, kiválasztom a képem, és ennyi. Várok egy fél percet, beigazítom, és már próbálgathatom is. Azt nem tudom, hogy miért nem sikerül mindenkinek, remélem, hamarosan minden érdeklődő láthatja, tényleg tök jó!
szoke

Belépés: 2009-02-14
nem engedi feltölteni a fényképemet,lehet,hogy nem akarja a rendszer,hogy változztassak magamon,pedig szivesen kiprobáltam volna.
Emci

Üzenetek: 4
Belépés: 2009-02-12
Eddig próbáltam, már 19 kb-ra lekicsinyítettem a képet, és még sem megy. Úgy látszik nem szeret a rendszer:-) Inkább feladom, és maradok a régi frizkómnál:))
Emci

Köszönöm Kedves Beus! Én egy 66kb-s képet próbáltam , és úgy látszik azért nem sikerült. Megpróbálom lekicsinyíteni, hátha sikerül! Köszönöm a tanácsokat
Tündi1

Üzenetek: 195
Belépés: 2008-10-17
Ez nagyon jóóó! Nekem azonnal sikerült, minden gond nélkül. Szerintem csak arra kell figyelni, hogy kisméretű legyen a letöltendő kép. Az sem baj, hogy ha az arcod nem pontosan a kép közepén van, mert még azt is lehet korrigálni. Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen is van ezen az oldalon, sokat kuncogtam rajta. :)
Emmi

Üzenetek: 3
Belépés: 2008-10-15
Isét megpróbáltam, hiába. Lehet, hogy akinek sikerül az beépített ember.
Emmi

Sajnos a sok jó tanács ellenére sem sikerült, pedig mindet megpróbáltm. A zöld sablon megjelent, de utána a modell került vissza és nem az én képem. Én már nem dühítem magam tovább! Jó frizurázkodást azoknak, akiknek kötélből van az idege!
Beus

Belépés: 2008-09-17
Szia Emci! Ha jól tudom max. 1 MB lehet a kép, szóval ha ennél nagyobb a kép amit fel akarsz tölteni, akkor lehet, hogy azért nem engedi. Próbáld meg valami fotónézegető progival kicsinyíteni. Az én képem 13 kb-os volt, azt feltudtam tölteni.
Emci

Pontosan leírtam, hogy nem tölti be a képet. És nem tudom miért?? Ma is próbáltam többször is. Mekkora lehet a kép nagysága? És lehet e kicsinyíteni a képet, esetleg, valahol? Köszönöm a segítséget előre is
ebola

Belépés: 2008-09-14
Párommal most néztük meg, mert nekem volt már hozzáférésem az Egyperces oldalhoz, és hibátlanul működött (meg is lepett a sok negatív hozzászólás)m bár valószínű inkább Ő fogja használni;) Szerintem, ha valakinek gondja van vele, írja le pontosan hogy mi volt a probléma, biztos elolvassák, és ha van hiba javítják... (tudom naívan hangzik, de talán sikerül)...
ancs

Belépés: 2009-02-13
sziasztok, nekem is működött rendesen:) egy 15 kb-os képet töltöttem fel, és be is tudtam rendesen méretezni.
ancs

sziasztok, nekem is működött rendesen:) egy 15 kb-os képet töltöttem fel, és be is tudtam rendesen méretezni.
Beus

Belépés: 2008-09-17
Én is megpróbáltam és sikerült!Amikor feltöltöd a képed, akkor a mentés előtt kattints rá a képedre és zöld kerettel ki fogja jelölni, aminek a segítségével tudod kicsinyíteni a képet. Én 13 kb-os képet töltöttem fel. Ti mekkorával próbálkoztatok? Az oldalon található információk szerint max 1 mb lehet.
Rika

Sajnos, nekem sem működik! A kép feltöltése 10 perc elteltével sem történt meg. Ahogy elnézem a hozzászólásokat, senkinek sem sikerült. Ez egy "Kész átverés" műsor talán???????
mariannka

Szeretnék én is új frizurát
Zita

Hogyan lehet a feltöltött kép méretét kisebbre venni? Ugyanis ennek lehetőségét valószínűleg elfelejtették megoldani :( !
Zita

Hogyan lehet a feltöltött kép méretét kisebbre venni? Ugyanis ennek lehetőségét valószínűleg elfelejtették megoldani :( !
RONI

Én is próbáltam képet feltölteni de fél délután azt irta ki hogy folyamatban van a képfeltöltés :-)
RONI

Én is próbáltam képet feltölteni de fél délután azt irta ki hogy folyamatban van a képfeltöltés :-)
ibolya

Sőt, nekem sem működik!!!! Pedig már évek óta epekedtem egy ilyren lehetőségre! :-(
tike

Nekem sem működik a képfeltöltés:(((
Emmi

Szeretném látni, hogy milyen legyen az új frizum, de sajnos nem működik. Mikor fog a hiba elhárúlni?
Emci

Igen szívesen megnéztem volna, de nem tölti be a képet. Sajnos nem tudom miért.